top of page

ZATERDAG 18 JUNI 2022 Barbeque met Blues in Pekel en live-muziek

Het was full house in de Riggel Boven Pekela. In het voorprogramma speelden de bands DeckBadOvertrack en NIX. De hoofdact werd verzorgd door OldambtBluesCompany.
Onderwijl etend en drinkend genoten jong en oud van de diverse nummers.

Zoals hierboven al geschreven, het was full house. Gezellige mensen, jong en oud, nieuwe en bekende gezichten. De doorgewinterdere mannen van OldambBluesCompany verblijdde het publiek met hun zeer gevarieerd blues repertoire met songs van o.a. John Mayall, Peter Green’s, Fleetwood Mac, Eric Clapton, J.J.Cale, Steve Ray and Jimmy Vaughan, Jo Bonamassa en meer....

Tijdens het voorprogramma was menigeen al enigszings opgewarmt door de aanstekelijke instrumentale vrolijke Funky Jazz/Blues Groove Music van de band Nix.  De jonge enthousiaste muzikanten kregen zowaar snel dansende mensen op de been. Het nog zittende publiek genoot en bewoog ritmisch al etend en drinkend op de swingende maten mee.

DeckBadOvertrack nam het stokje daarna over. Met de bijna geheelnieuwe formatie speelde deze band met overwegend jaren 60 blues de sterren van de hemel.

De barbecue was uitstekend verzorgd door de medewerkers van de Riggel.
Ook was er rekening gehouden met mensen die vegetarisch eten.
Complimenten alom! Op naar 2023. De BBQ met Blues in Pekel en live-muziek.

bottom of page